آخرین اخبار
کد مطلب: 103236
کارشناس مسايل سياسي:
تغيير در باور اداره کنندگان انقلاب، خطرناکترين درگاه نفوذ دشمن
تاریخ انتشار : 1394/09/16 08:16:07
نمایش : 1969
کارشناس مسايل سياسي گفت: اگر باور به مديريت اسلامي با شاخصه هاي عدالت الهي جاي خود را به باور مديريت سودآور با شاخصه هاي رفاه طلبي بسپارد، يقينا اين در گاه نفوذ، انقلاب اسلامي را به چالش خواهد کشيد.
به گزارش سلام لردگان؛‌ به نقل از جهانبين نيوز، احمد راستينه کارشناس مسائل سياسي با اشاره به چگونگي براندازي انقلاب مبتني بر اصول اسلام ناب ، اظهار کرد: ايجاد فاصله ميان انقلاب و اصول ماهيتي آن که بخاطر آن شکل گرفته مهم ترين اقدام نظام سلطه براي بي هويت سازي انقلاب اسلامي است از راه هاي براندازي چنين انقلاب هايي است.

راستينه، افزود: نظام سلطه براي ايجاد اين فاصله بايد باور هاي پديد آوران انقلاب را نسبت به اصول ماهيتي انقلاب تغيير دهد. مهمترين و خطرناک ترين در گاه هاي نفوذ در حوزه نرم افزاري است و مهمترين حوزه نرم افزاري انقلاب، اصول و هويت انقلاب اسلامي است.

وي، ادامه داد: نظام سلطه و در راس آن ايالات متحده آمريکا در راستاي نفوذ به حوزه نرم افزاري از ابتداي انقلاب در کنار اقدامات سخت افزاري با يک برنامه راهبردي به دنبال تحقق اين نفوذ بوده و در مقاطعي از تاريخ انقلاب اسلامي آثار و نشانه هاي اين نفوذ ديده مي شود.

تغيير در باور اداره کنندگان انقلاب، خطرناکترين درگاه نفوذ دشمن

اين کارشناس مسايل سياسي، جايگاه نفوذ در باورهاي پديد آورندگان و حاميان انقلاب را اينگونه توصيف کرد: آمريکا تلاش مضاعفي در طول ساليان گذشته و حال داشته تا رهبران جنبش و سپس انقلابيون ۵۷ را نسبت به اصول و باورهاي ماهيتي انقلاب دچار تغيير نمايد، گرچه نفوذ در انديشه راسخ و عميق حضرت امام (ره) و پس از آن امام خامنه اي ناممکن بود؛ چرا که اين انديشه بر گرفته از چشمه جوشان و زلال اسلام ناب محمدي(صلي الله عليه و آله و سلم) آنچنان در جان و قلب آنها نشسته بود که رسوخ در آن را ناممکن ساخته؛ ولي برخي از پيش قراولان و پرچمداران انقلاب از اين نفوذ در امان نماندند وآرام آرام از قطار انقلاب پياده شده و به دليل خستگي و عدم تحمل بر سختيها، شعار خستگي ملت را سر دادند و تصور نمودند ملت نيز چون آنها خسته از ادامه راه است.

راستينه، تصريح کرد: اما پايداري ملت بر اصول ماهيتي انقلاب باعث شد تا انقلابيون آسيب ديده از نفوذ دشمن يا بر خود آيند و به اصلاح خود بپردازند، يا ملت بخشي از آسيب ديدگان از نفوذ را شايسته پرچمداري انقلاب ندانسته و آنها را کنار زدند و پرچم را به دست نسل ديگري از انقلابيون سپردند.

اشرافي گري مسئولين خطر بزرگي براي تحقق شعارهاي انقلاب اسلامي

مسئول بسيج دانشجويي استان چهارمحال و بختياري، تغيير در باور واصول اداره کنندگان انقلاب را خطرناکترين درگاه نفوذ دشمن دانست و گفت: اگر باور به مديريت اسلامي با شاخصه هاي عدالت الهي جاي خود را به باور مديريت سودآور با شاخصه هاي رفاه طلبي بسپارد، يقينا اين در گاه نفوذ، انقلاب اسلامي را به چالش خواهد کشيد.

وي، خاطرنشان ساخت: به همين خاطر در تاکيدات مکرر مقام معظم رهبري اشرافي گري به ويژه اشرافي گري مسئولين خطر بزرگي براي تحقق شعارهاي انقلاب اسلامي نام برده شده است.

عدم تحقق آرمانهاي بلند انقلاب با باور منفعت محوري و بازي برد – برد با دشمنان

راستينه گفت: نفوذ در باورهاي مديران و مسئولين انقلاب اسلامي که امروز يک ماموريت فرا جغرافيايي دارد يعني تلاش براي محدود کردن ماموريت به يک حوزه جغرافيايي و اين يکي ديگر از درگاههاي نفوذ است.

اين کارشناس مسايل سياسي، يادآور شد: هر گاه باور به جهاني بودن انقلاب اسلامي دچار خدشه شود چگونه مي توان اين فرمان امام در تشکيل بسيج دانشجويي که بايد به تمامي تشنگان حقيقت و صداقت اثبات نمود که بدون آمريکا و شوروي مي شود به زندگي مسالمت آميز توأم با صلح و آزادي رسيد، تحقق بخشيد.

وي، افزود: هرگاه ذهن و باور مديران و مسئولين انقلاب اسلامي از باور جهاني و عدالت خواهي مکتب اسلام ناب به باور ملي گرايي، سود آوري و منفعت محوري ملي و بازي برد- برد با دشمنان قسم خورده اسلام ناب تغيير کند بايد نگران تحقق آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي شد.

فاصله مديران و مسئولان از تفکر ناب بسيجي نشانه استحاله باورهاست

مسئول بسيج دانشجويي استان، ادامه داد: وقتي امام عظيم الشأن در پيام تشکيل بسيج دانشجويي تأکيد دارند که بسيج تنها منحصر به ايران اسلامي نيست و بيان مي دارند که بسيجيان جهان اسلام در فکر ايجاد حکومت بزرگ اسلامي باشند و اين شدني است.

راستينه، اظهار کرد: امام مي خواهند پيام جهاني بودن آرمانهاي انقلاب اسلامي که همان آرمان هاي اسلام ناب محمدي است توسط يک تفکر ناب، با اخلاص و متعهد که همان تفکر بسيجي است و در وجود انسان هاي رهيده از همه ماديات تجلي يافته، به جهان تسري يابد؛ لذا اگر مديران و مسئولان از اين تفکر ناب فاصله بگيرند يا بدتر از آن بستر فعاليت اين تفکر را تنگ کنند بايد بدانند باورهايشان در حوزه نفوذ دشمن در حال استحاله است .

وي، گفت: به همين خاطر است که باز هم امام عظيم الشأن در پيام تشکيل بسيج دانشجو فرياد مي زنند که اگر مسئولين نظام اسلامي از شما غافل شوند به آتش دوزخ الهي خواهند سوخت. گويا غفلت از بسيج در اين فرياد امام مساوي با غفلت از همه آرمانهاي اسلام ناب است.

راستينه، افزود: آنچه تاکنون باعث پيشبرد اهداف و آرمانهاي جهاني انقلاب اسلامي بوده ، توکل و اتکا به خداوند متعال بوده و هست؛ اما از ديگر درگاههاي نفوذ دشمن اين است که با به تصوير کشيدن همه قدرت پوشالي و مادي خود باورها و ذهن ها را از قدرت لايزال الهي غافل سازد و مسئولين و مديران انقلابي را در محاسباتشان دچار خطاي استراتژيک نمايد.

وي، با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره صف آرايي همه جبهه باطل دربرابر همه جبهه حق، گفت: گويا رهبر حکيم و دانشمند انقلاب اسلامي مي خواهند ذهن ها و باورها را به حمايت قطعي الهي آنچه در بدر محقق شد متوجه سازند، اما دشمن تلاش دارد با نفوذ در اين حوزه تصميمات مسئولين و مديران انقلاب اسلامي را متوجه بر تحقق منافع مادي ظاهري نمايد و با نفوذ به باور توحيدي ، اعتقاد به نصرت الهي را نابود سازند و اينگونه مديريت محاسبه گر مادي را جايگزين مديريت الهي نمايند و اين بسيار خطرناک است.

رشد با علوم انساني غربي از خطرناک ترين درگاه هاي نفوذ دشمن است

مسئول بسيج دانشجويي چهارمحال و بختياري، اتحاد حوزه و دانشگاه را از ديگر مواردي دانست که در پيام حضرت امام تأکيد بسيار شده است و تأکيد کرد: يکي از درگاههاي نفوذ دشمن ايجاد فاصله ميان دانشگاهها و حوزه هاي علميه است؛ اما اوج اين فاصله را بايد در حوزه نرم افزاري علوم انساني جستجو کرد ، يعني زماني اين نفوذ محقق مي شود که دانشجويان ما در دانشگاهها با علوم انساني اي رشد کنند که از اساس باورهاي ديني و معرفتي فرصت شکوفايي در ذهن ها و باورهاي جوانان ما پيدا نکنند و اين از خطرناک ترين درگاههاي نفوذ دشمن است.

اين کارشناس مسايل سياسي، گفت: هرگاه جوانان ما در حوزه معرفتي بيگانه با انديشه ها و باورهاي ديني رشد کنند و به علوم انساني غربي بعنوان شاهراه سعادت بشري نگاه کنند و خود را ناگزير از پذيرش اصول اومانيستي علوم انساني غربي بدانند ، بايد در آينده منتظر جدايي بيش از حد حوزه و دانشگاه باشيم؛ لذا اگر امام دورانديش ما، وحدت حوزه و دانشگاه را در پيام تاريخي تشکيل بسيج دانشجو و طيبه بيان مي دارند، بي ترديد دغدغه اصلي ايشان اسلامي شدن دانشگاهها در حوزه نرم افزاري، به ويژه علوم انساني است.

وي، با اشاره به تأکيد مقام معظم رهبري درباره خروجي دانشگاه ها،‌نيز گفت: مقام معظم رهبري تأکيد دارند که بايد خروجي دانشگاههاي ما بطور معمول چمران ها باشند، حال اگر مي بينيم اين خروجي محقق نمي شود بايد نگران اثر گذاري حوزه نفوذ دشمن در اين بخش باشيم.


انتهاي پيام/1020ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس